Filmconcert Music meets the movies groot succes!

In het weekend van 25 en 26 november speelde Fanfare Concordia driemaal het filmconcert ‘Music meets the movies’. Op zaterdagmiddag was een extra – verkort – programma ingelast voor onder meer cliënten van PSW, dagbestedingen ’t Hofje en Steegherhof en de basisschool en jeugdleden van de fanfare zelf. De concerten waren in een mum van tijd uitverkocht en de reacties van het publiek na afloop waren ongekend positief. Het speciale middagconcert is mede mogelijk gemaakt voor subsidie van Provisus Stichting St. Jozef.

Fanfare Concordia had gemeenschapshuis Pestoeërskoel omgetoverd naar een ware bioscoop voor een complete beleving. Om te beginnen kwamen alle gasten over de rode loper binnen, konden ze foto’s maken voor de sponsorwand om vervolgens plaats te nemen op de tribune in ‘de bioscoopzaal’. De tribune zorgde ervoor dat iedereen vanaf elke zitplaats de fanfare én de films op het megagrote scherm goed kon zien. De combinatie van live-muziek met vertoning van de filmbeelden zorgt voor een waanzinnige beleving!

Dat het concert in de smaak viel, bleek wel uit het feit dat de bezoekers van PSW en de dagbestedingen de dirigent na afloop een hand kwamen geven, hem bedankten en tekeningen die ze hadden gemaakt overhandigden. Een hartverwarmende middag!