Stichting Provisus – nieuwe partner voor de komende Just Young Schoolagenda in thema TECHNIEK!

19 januari 2016

De Just Young Schoolagenda heeft voor de 2016 editie een nieuwe samenwerkingspartner gevonden in Stichting Provisus.  De Stichting die o.a. projecten ondersteunt die gericht zijn op het stimuleren van het (technische)  beroepsonderwijs heeft aangegeven de nieuwe hoofdpartner te zullen zijn voor de komende Schoolagenda. Zij maakt het daarmee mogelijk om de agenda wederom gratis te verspreiden onder jongeren op scholen in Nederweert, Weert en Leudal.

Het thema voor de komende Just Young Schoolagenda zal dan ook TECHNIEK zijn!

Deze schoolagenda zal in Juli 2016 voor de derde keer verschijnen na twee eerdere uitgaves rond het thema sport (in samenwerking met Punt Welzijn 2014 ) en Cultuur ( in samenwerking met RICK 2015). Als uitgever van de Just Young Schoolagenda zijn wij uiteraard zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking en trots op de goede ontvangst van alle uitgaven van Just Young.

De Schoolagenda zal in Juli, vlak voor de zomervakantie worden uitgedeeld aan 10.000 leerlingen van groep 7/8 van de basisscholen en aan alle leerlingen van het voortgezet onderwijs in Nederweert, Weert en Leudal. In de agenda zullen onderwerpen aan bod komen over techniek, vervolgopleidingen, technische beroepen, leuke interviews, sprekende beelden en nog veel meer!

Wij kijken uit naar de volgende editie en willen Stichting Provisus hartelijk danken dat zij het mogelijk maakt dat deze agenda wederom gratis aan jongeren kan worden aangeboden.

Wat ligt er nog meer in het verschiet in 2016?
Wij zijn in gesprek geweest met een grote landelijke uitgever die momenteel de mogelijkheden aan het bekijken is om de Just Young Schoolagenda landelijk te gaan uitzetten en deze tevens op de boekenlijsten te krijgen. Just Young zal dan naast de Midden Limburg editie een pilot gaan draaien in een Haarlemmermeer editie.

Wij houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

EHS communications
Tav: Floor Schoenmakers
Tel : 0495 524 380
Mob: 0651 807 107
Email: info@ehscommunications.nl